Huwelijkscatering

Bent u op zoek naar professionele huwelijkscatering? Dan bent u bij Quichekeurig aan het juiste adres. Als complete cateraar kan Quichekeurig al uw culinaire en overige wensen tijdens uw huwelijk vervullen. Wij zorgen voor de lekkerste herinnering aan de mooiste dag van uw leven.

Huwelijkscatering, maatwerk is de norm

Tijdens uw huwelijk wilt u ook dat de hapjes en/of maaltijden zijn afgestemd op de gasten en de sfeer die u voor ogen heeft. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat als geen ander. Wij zullen u adviseren over passende hapjes en maaltijden. Bij ons advies houden wij rekening met onder andere uw wensen en het budget. Naast het verzorgen van de catering, kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van uw huwelijk. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Voorliefde voor verwennen

Quichekeurig Catering is in het najaar van 2004, opgericht vanuit een voorliefde voor verwennen en lekker eten. De oprichter, Marc Mullens, is een Belgische Bourgondische Bon Vivant, en die sfeer wil hij u graag laten proeven! Door de passie voor koken, gebruik van dagverse producten, eerlijke ingrediënten, waanzinnige service en een gezonde dosis organisatorische nuchterheid heeft Quichekeurig Catering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner én een complete cateraar.

Of uw gelegenheid nu zakelijk of privé, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden is, Quichekeurig Catering staat voor u en uw gasten klaar. Door de persoonlijke aanpak ontstaat er een goede binding met de klant en haar specifieke wens. Quichekeurig Catering is dé complete cateraar, op maat met verrassende en culinaire heerlijke hapjes als specialiteit.

Meer weten?

Heeft u vragen of wensen over catering tijdens uw huwelijksdag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar. We maken een persoonlijke afspraak met u zodat we nader kennis kunnen maken en op kort termijn aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.