Uw volledige evenement georganiseerd

Gast op uw eigen feest?

Quichekeurig heeft ruime ervaring met het gastronomisch verzorgen van uw evenement: huwelijksdag, bedrijfsfeest, receptie, verjaardagen, jubileum of borrel. Quichekeurig speelt probleemloos een adviserende en faciliterende rol bij de organisatie van uw evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat u zelf kunt genieten en alles aan ons over laten.

Evenement organiseren? Wij nemen alles voor u uit handen!

Culinaire catering van het hoogste niveau is slechts een van de elementen van onze diensten. Drank, glaswerk, inrichting, partytenten, vervoer van gasten, decoratie, entertainment, hostesses, vergunningen, bloemen en uitnodigingen: we nemen het u graag uit handen en wij verzorgen alles tot in de puntjes! Wij hebben goede contacten met tentenleveranciers en locaties door heel Nederland. Zo verzorgen wij uw evenement op maat. Dankzij onze interieurstyliste heeft uw evenement gegarandeerd altijd de juiste uitstraling.

Laat uw evenement tot in de puntjes verzorgen!

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar.

Voorliefde voor verwennen

Quichekeurig Catering is in het najaar van 2004, opgericht vanuit een voorliefde voor verwennen en lekker eten. De oprichter, Marc Mullens, is een Belgische Bourgondische Bon Vivant, en die sfeer wil hij u graag laten proeven! Door de passie voor koken, gebruik van dagverse producten, eerlijke ingrediënten, waanzinnige service en een gezonde dosis organisatorische nuchterheid heeft Quichekeurig Catering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner én een complete cateraar.

Of uw gelegenheid nu zakelijk of privé, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden is, Quichekeurig Catering staat voor u en uw gasten klaar. Door de persoonlijke aanpak ontstaat er een goede binding met de klant en haar specifieke wens. Quichekeurig Catering is dé complete cateraar in Amsterdam, op maat met verrassende en culinaire heerlijke hapjes als specialiteit.

Meer weten?

Heeft u vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar. We maken een persoonlijke afspraak met u zodat we nader kennis kunnen maken en op kort termijn aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.