Complete verzorging van evenementen

Gast op uw eigen feest?

Quichekeurig heeft ruime ervaring met het gastronomisch verzorgen van uw evenement: huwelijksdag, bedrijfsfeest, receptie, verjaardagen, jubileum of borrel. Quichekeurig speelt probleemloos een adviserende en faciliterende rol bij de organisatie van uw evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat u zelf kunt genieten en alles aan ons over laten.

Evenement organiseren? Wij nemen u alles uit handen

Culinaire catering van het hoogste niveau is slechts een van de elementen van onze diensten. Drank, glaswerk, inrichting, partytenten, vervoer van gasten, decoratie, entertainment, hostesses, vergunningen, bloemen en uitnodigingen: we nemen het u graag uit handen en wij verzorgen alles tot in de puntjes! Wij hebben goede contacten met tentenleveranciers en locaties door heel Nederland. Zo verzorgen wij uw evenement op maat. Dankzij onze interieurstyliste heeft uw evenement gegarandeerd altijd de juiste uitstraling.

Uw evenement tot in de puntjes laten verzorgen?

Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar.

We maken een persoonlijke afspraak met u zodat we nader kennis kunnen maken en op kort termijn aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.