Buffetcatering

Heeft u binnenkort een evenement waarbij u de catering tot in de puntjes wilt laten verzorgen? Dan bent u bij Quichekeurig aan het juiste adres! Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van complete buffetcatering voor ieder soort evenement!

Buffetcatering

Tijdens uw personeelsbijeenkomst, vergadering, workshop of ander evenement wilt u dat het buffet is afgestemd op de bezoekers en het type evenement. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij dit als geen ander. Wij zullen u adviseren over een passend buffet. Bij ons advies houden wij rekening met onder andere uw (dieet-)wensen, het budget en het type evenement.

Complete cateraar

Quichekeurig Catering is in het najaar van 2004, opgericht vanuit een voorliefde voor verwennen en lekker eten. De oprichter, Marc Mullens, is een Belgische Bourgondische Bon Vivant, en die sfeer wil hij u graag laten proeven! Door de passie voor koken, gebruik van dagverse producten, eerlijke ingrediënten, waanzinnige service en een gezonde dosis organisatorische nuchterheid heeft Quichekeurig Catering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner én een complete cateraar.

Of uw gelegenheid nu zakelijk of privé, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden is, Quichekeurig Catering staat voor u en uw gasten klaar. Door de persoonlijke aanpak ontstaat er een goede binding met de klant en haar specifieke wens. Quichekeurig Catering is dé complete cateraar, op maat met verrassende en culinaire heerlijke hapjes als specialiteit.

Geïnteresseerd in buffetcatering van Quichekeurig?

Heeft u vragen of wensen over buffetcatering? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar. We maken een persoonlijke afspraak met u zodat we nader kennis kunnen maken en op kort termijn aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.