Uw volledige evenement georganiseerd

Gast op uw eigen feest?

Wilt u binnenkort een evenement organiseren? Dan wilt u natuurlijk naast overheerlijke hapjes ook dat alles goed georganiseerd verloopt. Quichekeurig kan u hierbij helpen! Wij zijn namelijk een gepassioneerde cateraar met ruime ervaring in het gastronomisch verzorgen van diverse evenementen!

Evenement organiseren? Wij nemen alles voor u uit handen!

Culinaire catering van het hoogste niveau is slechts een van de elementen van onze diensten. Drank, glaswerk, inrichting, partytenten, vervoer van gasten, decoratie, entertainment, hostesses, vergunningen, bloemen en uitnodigingen: we nemen het u graag uit handen en wij verzorgen alles tot in de puntjes! Wij hebben tevens goede contacten met tentenleveranciers en locaties door heel Nederland. Zo verzorgen wij uw evenement op maat. Dankzij onze interieurstyliste heeft uw evenement gegarandeerd altijd de juiste uitstraling.

Laat uw evenement tot in de puntjes verzorgen!

Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons team staat altijd voor u klaar.

Gepassioneerde cateraar

Quichekeurig Catering is dé betrouwbare partner en complete cateraar die uw evenement in goede banen leidt. Wanneer u kiest voor onze catering en organisatie zetten wij niet alleen een gezellig en sfeervol evenement op maar kunt u tevens genieten van uitstekende en smaakvolle gerechtjes. Zo maken onze koks standaard gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten om de hapjes die wij serveren op uw feest nét wat spectaculairder te maken.

Voor ieder evenement

Wilt u een zakelijk evenement organiseren om uw zakenpartners een goede indruk te geven? Of juist een privé evenement waarbij u samen met uw geliefden kunt genieten van een heerlijke avond? Dan zit u goed bij Quichekeurig! Wij hebben namelijk ruime ervaring met het opzetten van evenementen op maat. Daarnaast bent u door onze persoonlijke aanpak altijd verzekerd van de beste service. Quichekeurig Catering, uw complete cateraar voor ieder evenement!

Meer weten?

Heeft u vragen of wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar. We maken een persoonlijke afspraak met u zodat we nader kennis kunnen maken en op kort termijn aan uw specifieke wensen kunnen voldoen.