Van hapjes tot complete arrangementen

Heeft u iets te vieren? Een jubileum, nieuwe klant of behaald resultaat? Dan staat Quichekeurig voor u klaar! Wij bieden u een breed aantal mogelijkheden van catering, van enkel luxe hapjes tot aan de volledige verzorging van uw event. Wij bereiden onze luxe hapjes voor in Amsterdam en serveren deze tijdens uw borrel or receptie bij u op locatie in Amsterdam Zuid.  U kunt hierbij kiezen uit onze hapjesschalen of arrangementen of in overleg stellen wij specifieke catering voor uw samen.

Contact

Onze catering

 • Dagverse luxe hapjes, mooi gepresenteerd
 • Kies arrangement of eigen samenstelling
 • Gemak dient de mens; wij doen voor u de afwas!
 • Bij u op locatie in heel Amsterdam Zuid
 • Volledige veganistische catering ook mogelijk!

Kies de catering die bij u past!

Hapjes

Wij verzorgen de lekkerste warme en koude hapjes voor tijdens uw receptie of borrel. We bieden verschillende hapjesschalen of in overleg stellen wij uw eigen hapjes assortiment samen.

Hapjes + drankjes

Naast heerlijke hapjes mogen natuurlijk ook lekkere drankjes niet ontbreken op uw event! Wij bieden u zowel alcoholische als non-alcoholische drankjes aan. Zo maakt u uw borrel in Amsterdam Zuid compleet!

Extra’s

Wij bieden meer! Zo kunnen wij helpen met o.a. de inrichting, partytenten, vervoer, decoratie, entertainment, hostesses en bloemen. Alle wensen zijn bespreekbaar!

Dagverse luxe hapjes

Quichekeurig heeft de lekkerste hapjes in huis om uw borrel, receptie of vrijmibo tot een daverend succes te maken. Luid het weekend in met een van de verschillende dagverse luxe hapjes! Afhankelijk van het door u gekozen arrangement kunnen wij u verrassen met onze Amsterdamse hapjesschaal met heerlijke plakjes ossenworst en blokjes kaas of met een van onze luxe hapjesschalen met gerechtjes als spiesjes met geroosterde Provençaalse ossenhaas of heerlijke wraps gevuld met gerookte zalm, dille crème en rucola.

Onze werkwijze – Catering Amsterdam Zuid

Om u van uw gewenste catering te voorzien, inventariseren wij graag al uw wensen waar de offerte uit volgt. Nadat u deze offerte heeft ontvangen bespreken wij vervolgens of alle details kloppen en passen wij deze indien nodig aan. Hierna kunt u definitief bestellen. Hierna gaan voor u aan de slag! De gerechten bereiden wij voor in onze keuken en vervolgens leggen wij de laatste hand aan onze hapjes bij u op locatie in Amsterdam Zuid. Geniet; u bent met Quichekeurig Catering te gast op uw eigen feest!

Direct contact

Kies voor Quichekeurig

 • Catering bij u op locatie
 • Altijd vers bereide gerechten
 • Vast team aan toppers in de bediening!
 • Uw eigen contactpersoon per evenement
 • Betrouwbaar, transparant en 15 jaar ervaring
 • Wees te gast op uw eigen feest!

Meer weten over onze catering?

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken. Weet u al precies wat u wilt? Vul dan de bedrijfsborrel gegevens in en wij geven u vrijblijvend een offerte. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 020 644 14 51.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069 of Hester op 06-24201394.

Catering Amsterdam Zuidas

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.

  Wilt u liever een concrete offerte? Vul dan ook onderstaande gegevens in.