Evenement organiseren? Wij nemen alles voor u uit handen!

Wilt u binnenkort een evenement organiseren? Dan wilt u natuurlijk naast overheerlijke luxe hapjes ook dat alles goed georganiseerd verloopt. Quichekeurig kan u hierbij helpen! Wij zijn namelijk een gepassioneerde cateraar met ruime ervaring in het gastronomisch verzorgen van diverse evenementen!

Culinaire catering van het hoogste niveau is slechts een van de elementen van onze diensten. Drank, glaswerk, inrichting, partytenten, vervoer van gasten, decoratie, entertainment, hostesses, vergunningen, bloemen en uitnodigingen: we nemen het u graag uit handen en wij verzorgen alles tot in de puntjes! Wij hebben tevens goede contacten met tentenleveranciers en locaties door heel Nederland. Zo verzorgen wij uw evenement op maat. Dankzij onze interieurstyliste heeft uw evenement gegarandeerd altijd de juiste uitstraling.

Voor ieder evenement

Wilt u een zakelijk evenement organiseren om uw zakenpartners een goede indruk te geven? Of juist een privé evenement waarbij u samen met uw geliefden kunt genieten van een heerlijke avond? Dan zit u goed bij Quichekeurig! Wij hebben namelijk ruime ervaring met het opzetten van evenementen op maat. Daarnaast bent u door onze persoonlijke aanpak altijd verzekerd van de beste service. Quichekeurig Catering, uw complete cateraar voor ieder evenement!

Uw evenement in goede handen

  • Catering door heel Nederland
  • Voor zowel zakelijk als privé
  • Van intieme groepen van 10 personen tot grote evenementen van 1000 personen
  • Organisatie van A tot Z
742f8df1-03b4-4e26-9739-2c49ac1759aa

Gepassioneerde cateraar

Quichekeurig Catering is dé betrouwbare partner en complete cateraar die uw evenement in goede banen leidt. Wanneer u kiest voor onze catering en organisatie zetten wij niet alleen een gezellig en sfeervol evenement op maar kunt u tevens genieten van uitstekende en smaakvolle gerechtjes. Zo maken onze koks standaard gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten om de hapjes die wij serveren op uw feest nét wat spectaculairder te maken.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen met uw evenement?

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.
Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 06-17838069.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069 .

marc

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.