Over Quichekeurig Catering

Quichekeurig Catering is in het najaar van 2004, bijna 15 jaar geleden, opgericht vanuit een voorliefde voor verwennen en lekker eten. De oprichter, Marc Mullens, is een Belgische Bourgondische Bon Vivant, en die sfeer wil hij u graag laten proeven!

Door de passie voor koken, gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten, waanzinnige service en een gezonde dosis organisatorische nuchterheid heeft Quichekeurig Catering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner én een complete cateraar.

Of uw gelegenheid nu zakelijk of privé, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden is, Quichekeurig Catering staat voor u en uw gasten klaar.

Door de persoonlijke aanpak ontstaat er een goede binding met de klant en haar specifieke wens. Quichekeurig Catering is een complete cateraar op maat met verrassende en culinaire hapjes als specialiteit.

marc

Onze werkwijze

Samen met u inventariseren wij uw wensen en stellen een eerste offerte samen, daarna bespreken wij deze met u en passen deze aan tot alle details kloppen en u tevreden bent. Wij kunnen u alles of een deel uit handen nemen om uw feest tot een succes te maken!

Quichekeurig Catering is gevestigd in Amsterdam Noord maar ontzorgt u in heel Nederland. Met Quichekeurig Catering bent u gast op uw eigen feest!

Neem vandaag nog contact met ons op dan heeft u spoedig een offerte op maat in huis.

Quichekeurig aan het werk

Benieuwd hoe wij werken? Bekijk ook ons “back stage” filmpje om te zien hoe Quichekeurig op locatie werkt.

Een betrouwbare partner en complete cateraar
voor gegarandeerd de lekkerste herinnering!

Volg ons culinair avontuur op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for quichekeurig needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page