Over Quichekeurig Catering

Quichekeurig Catering is in het najaar van 2004, ruim 13 jaar geleden, opgericht vanuit een voorliefde voor verwennen en lekker eten. De oprichter, Marc Mullens, is een Belgische Bourgondische Bon Vivant, en die sfeer wil hij u graag laten proeven!

Door de passie voor koken, gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten, waanzinnige service en een gezonde dosis organisatorische nuchterheid heeft Quichekeurig Catering zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner én een complete cateraar.

Of uw gelegenheid nu zakelijk of privé, groot of klein, met gelimiteerd budget of van grenzeloze mogelijkheden is, Quichekeurig Catering staat voor u en uw gasten klaar.

Door de persoonlijke aanpak ontstaat er een goede binding met de klant en haar specifieke wens. Quichekeurig Catering is een complete cateraar op maat met verrassende en culinaire heerlijke hapjes als specialiteit.

Werkwijze

Samen met u inventariseren wij uw wensen en stellen een eerste offerte samen, daarna bespreken wij deze met u en passen deze aan tot alle details kloppen en u tevreden bent. Wij kunnen u alles of een deel uit handen nemen om uw feest tot een succes te maken!

Quichekeurig Catering is gevestigd in Amsterdam Noord maar ontzorgt u in heel Nederland. Met Quichekeurig Catering bent u gast op uw eigen feest!

Benieuwd hoe wij werken? Bekijk onze bedrijfsfilm. Bekijk ook ons “back stage” filmpje om te zien hoe QK op locatie werkt. Bekijk de video hier.

Neem vandaag nog contact met ons op dan heeft u spoedig een offerte op maat in huis.

Een betrouwbare partner en een complete cateraar dus gegarandeerd de lekkerste herinnering!

Quichekeurig Catering in actie!

Meer over ons