Catering bruiloft

Bent u op zoek naar professionele catering voor op uw bruiloft? Dan bent u bij Quichekeurig aan het juiste adres! Als complete cateraar kan Quichekeurig al uw culinaire wensen tijdens uw huwelijk vervullen. Wij zorgen voor de lekkerste herinnering aan de mooiste dag van uw leven!

Bruiloft organiseren, maatwerk is de norm

Tijdens uw bruiloft wilt u dat de hapjes en/of maaltijden zijn afgestemd op uw eigen wensen, de gasten en de sfeer die u voor ogen heeft. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat als geen ander. Wij zullen u adviseren over passende hapjes en maaltijden. En natuurlijk mag een breed aanbod van zowel alcoholische als non-alcoholische feestelijke drankjes hierbij niet ontbreken.

Bij ons advies houden wij rekening met onder andere uw wensen en het budget. Naast het verzorgen van de catering, kunnen wij u ook helpen bij de organisatie van uw huwelijk. Onze locatie is in Amsterdam maar wij verzorgen catering door heel Nederland. Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Onze bruiloft catering uitgelegd

  • Wij cateren in heel Nederland
  • Voor intieme groepen tot grote recepties
  • Geheel op maat
  • Onze bediening of eigen bediening mogelijk
  • Wensen worden afgestemd op budget
Huwelijkscateraar

Uw huwerlijks cateraar uit Amsterdam

Quichekeurig Catering is gevestigd in Amsterdam Noord, echter wij werken op locaties door heel Nederland. Wij komen dan ook graag bij u langs op de locatie van uw bruiloft! Dankzij onze heerlijke luxe catering en organisatorische nuchterheid zorgen wij er voor dat uw huwelijk precies zo loopt zoals u dat wilt! Daarnaast zorgen wij er met onze waanzinnige service en enthousiaste personeel voor dat u zich de rest van de dag volledig op uw geliefde kan focussen. Wij zijn uw betrouwbare partner én complete cateraar die uw evenement graag in goede banen leidt!

Voor elke grootte en budget

Wilt u een kleine receptie? Of juist een uitbundige bruiloft op locatie voor een grote hoeveelheid gasten? Bij Quichekeurig Amsterdam organiseren wij zowel kleine, als grote evenementen met plezier! Of uw budget nu gelimiteerd of juist grenzeloos is, wij staan voor u en uw gasten klaar.

Door onze persoonlijke zorg en aanpak zorgen wij er voor dat u ook tijdens de voorbereidingen van het evenement altijd precies weet waar u aan toe bent. Zo kunt u tijdens uw grote dag zorgeloos genieten van vrienden, familie en natuurlijk elkaar. Quichekeurig, uw adres voor betrouwbare bruiloft cateraar!

Meer weten over onze bruiloft catering?

Heeft u vragen of wensen over de catering tijdens uw huwelijksdag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd voor u klaar. We maken graag op kort termijn een persoonlijke afspraak met u om kennis te maken en uw specifieke wensen te bespreken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 06-17838069.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069.

Bruiloft catering

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.