Party catering

Bent u op zoek naar professionele party catering? Dan bent u bij Quichekeurig Amsterdam aan het juiste adres. Als complete cateraar kan Quichekeurig al uw culinaire en overige wensen tijdens uw party vervullen. Wij zorgen voor de lekkerste herinnering aan uw party!

Elke party is anders

Geen enkel feest is hetzelfde. Daarom zorgen wij dat onze heerlijke hapjes en gerechten volledig zijn afgestemd op uw evenement. Zo kijken wij tijdens de voorbereidingen van het evenement niet alleen naar het thema maar ook naar de bezoekers. Wij bieden u partycatering die volledig is afgestemd op uw wensen en natuurlijk ook op uw budget.

Contact
Party cateraar Amsterdam

Evenementen organisatie

Wilt u graag een onvergetelijk feest geven zonder dat u dagen kwijt bent aan de organisatie? Dan kunt u dit overlaten aan Quichekeurig Amsterdam! Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring met het leveren van de heerlijkste partycatering maar kunnen u ook helpen bij de organisatie van uw evenement. Wij beschikken namelijk over een gedreven team dat u graag helpt bij het samenstellen en organiseren van het gehele feest. Zo hebben wij koks die producten vers voor u kunnen bereiden. Ook hebben wij ervaren en enthousiaste bediening die zowel drankjes als hapjes kunnen serveren aan uw gasten.

Maak van uw feest een onvergetelijke beleving met behulp van de service van Quichekeurig Catering!

Kwalitatief hoogwaardige producten

Bij Quichekeurig begrijpen wij dat een feest pas echt op gang komt wanneer er genoten kan worden van muziek en lekker eten. Daarom maken wij enkel gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten tijdens de bereiding van onze gerechten. Zo zijn al onze producten dagvers en maken wij waar mogelijk gebruik van eerlijke ingrediënten. Hierdoor leveren wij partycatering waarvan u gegarandeerd zult genieten!

Meer weten over onze party catering?

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.
Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 06-17838069.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069.

Party catering

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.