Crew catering op locatie

Uw crew optimaal verwennen met heerlijke catering? Het kan met de catering van Quichekeurig! Wij bieden uitgebreide crew catering op maat vol brandstof en energie voor uw crew tijdens uw evenement!

Uw crew werkt hard om alles backstage tijdens uw evenement voor elkaar te krijgen. Dit kost erg veel energie. En deze vullen wij graag weer aan met onze heerlijke voedzame en goed vullende gerechten. Of het nu gaat om snacks of gezonde maaltijden, wij verzorgen het graag voor u. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan backstage catering voor werknemers op beurzen, festivals, congressen, evenementen en concerten.

Crewcatering van Quichekeurig

  • Actief in heel Nederland
  • Van 10 tot 1000 crew members
  • Zowel snacks als complete maaltijden
  • Geen locatie is ons te gek
QK-by-KPMint-6-tm-11-6-2016_003

Dagverse ingrediënten

Quichekeurig maakt gebruik van dagverse ingrediënten om zo de meest smaakvolle gerechten op tafel te kunnen zetten. Daarnaast bent u bij Quichekeurig ook altijd verzekerd van een rijke variatie aan smaken. Zo kan ieder crewlid een heerlijke gevarieerde maaltijd samenstellen die zorgt voor extra energie en productiviteit! Hebt u binnenkort een evenement en wilt u goed eten voor uw crew regelen? Wij nemen graag de mogelijkheden met u door, of het nu gaat om het organiseren van een complete crew catering of de samenstelling van de gerechten. Wij gaan namelijk graag samen met u aan de slag om de crew catering tot een culinair succes te maken.

Meer weten over onze crew catering?

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.
Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 06-17838069.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069.

Crew catering op sets en festivals

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.