Ambachtelijke taarten en gebak voor de horeca

Quichekeurig staat natuurlijk bekend voor haar catering die zij al meer dan 15 jaar met veel plezier op zich neemt. Maar wist u dat wij ook meer doen? Zo maken wij ook al sinds 2017 grote aantallen taarten op bestelling.

Wilt u uw gasten echt wat lekker bij de koffie kunnen serveren? Maar heet u niet de capaciteit of apparatuur om zelf op grote schaal gebak te maken? Wij van Quichekeurig helpen u hier graag bij! Voor verschillende horeca gelegenheden verzorgen wij o.a. cheesecakes, appeltaarten en blondies.

Wij staan voor kwaliteit. Dat betekent dat wij alleen de beste ingrediënten gebruiken en het recept en het bakproces optimaliseren totdat wij het beste resultaat hebben. Op die manier weten we zeker dat uw klanten tevreden zijn en dat betekent dat ú ook tevreden bent.

Contact
  • Alleen de beste ingrediënten en ambachtelijk gemaakt.
  • Gespecialiseerd in cheesecakes en appeltaarten, maar voor u breiden wij onze specialisatie graag uit!
  • Speciaal voor horeca gelegenheden; restaurants, koffiezaken, hotels, café’s etc.
  • Op te halen bij onze makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam Noord of bij u te bezorgen.
  • Vanaf 100 taarten per maand.
Taarten in Amsterdam

Cheesecake perfectie

Al sinds 2015 bakken wij met trots de cheesecakes voor Bagels & Beans. Niet alleen voor hun vestigingen in Amsterdam, maar voor al hun vestigingen in heel heel Nederland. Dat betekent dat wij per maand honderden cheesecakes maken. Een proces dat wij in tot in de puntjes geperfectioneerd hebben, niet alleen qua beste ingrediënten en samenstellingen, maar ook de bakomstandigheden zoals de luchtvochtigheid in ons pand zijn hiervoor geoptimaliseerd. Op deze manier kunnen wij voor elke cheesecake weer de beste kwaliteit leveren. Afwijkingen qua smaak en barstjes in de taart kennen wij niet! Hierdoor zijn we nu ook begonnen met het leveren van de blondies voor Bagels & Beans, nog zo’n topper die je in heel Nederland kunt proeven!

Grote aantallen en toch perfectie en ambachtelijkheid – daar staan wij voor garant!

Contact opnemen

Meer weten over onze taarten?

Bel ons dan tijdens kantooruren via 020 644 14 51.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069 of Hester op 06-24201394.

Nu even geen tijd om te bellen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

receptie hapjes & receptie arrangementen

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.