Ambachtelijke taarten & gebak voor de horeca

Quichekeurig staat natuurlijk bekend voor haar catering die zij al meer dan 15 jaar met veel plezier op zich neemt. Maar wist u dat wij ook meer doen? U kunt sinds 2017 grote aantallen horeca taarten bestellen. Wilt u uw gasten echt wat lekkers bij de koffie kunnen serveren? Maar heeft u niet de capaciteit of apparatuur om zelf op grote schaal gebak te maken? Wij van Quichekeurig helpen u hier graag bij! Voor verschillende horeca gelegenheden verzorgen wij o.a. newyorkstyle baked Cheesecakes, Oma’s Appelkruimeltaarten en onze topper, Blondie’s gevuld met witte chocolade en cranberry’s. Wij staan voor kwaliteit. Dat betekent dat wij alleen de beste ingrediënten gebruiken en het recept en het bakproces optimaliseren totdat wij het beste resultaat hebben. Op die manier weten we zeker dat uw klanten tevreden zijn en dat betekent dat ú ook tevreden bent.

Contact
Cheesecake voor horeca

Homemade baked Newyorkstyle Cheesecake

Al sinds 2017 bakken wij met trots de cheesecakes voor Bagels & Beans. Niet alleen voor hun vestigingen in Amsterdam, maar voor al hun vestigingen in heel heel Nederland. Dat betekent dat wij per maand honderden cheesecakes maken. Een proces dat wij in tot in de puntjes geperfectioneerd hebben, niet alleen qua beste ingrediënten en samenstellingen, maar ook de bakomstandigheden zoals de luchtvochtigheid in ons pand zijn hiervoor geoptimaliseerd. Op deze manier kunnen wij voor elke cheesecake weer de beste kwaliteit leveren. Afwijkingen qua smaak en barstjes in de taart kennen wij niet!

Pumpkin Brownie

Ambachtelijke Appeltaart voor de horeca

Al jarenlang bakken wij in grote aantallen appeltaarten voor verschillende horeca gelegenheden. Dit doen wij voor meerdere bedrijven in Amsterdam, maar ook daar buiten kunt u bij ons terecht. Ondanks de grote aantallen die wij leveren zorgen wij ervoor dat de appeltaarten van de beste kwaliteit zijn.

Door de jaren heen hebben wij niet alleen de smaak, maar ook de productie van onze appeltaarten geperfectioneerd. Hierdoor is iedere taart die wij leveren altijd precies hetzelfde. Zo weet u zeker dat uw gasten iedere keer opnieuw zullen genieten van onze fantastische appeltaart.

Horeca taarten leverancier

Nu ook blondies!

Nu zijn we ook begonnen met het leveren van de blondies voor Bagels & Beans, nog zo’n topper die je in heel Nederland kunt proeven! Smeuïg, compact, knapperige stukjes witte chocolade, fris zure hele cranberries…. heerlijk! Een echte verwennerij. De blondie doet het ook goed voor een handzame zoete bite met een bosbes als topping voor op (zakelijke) evenementen.

Neem contact met ons op om te komen proeven!

Meer weten over onze taarten?

Bel ons dan tijdens kantooruren via 06-17838069.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069.

Nu even geen tijd om te bellen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

receptie hapjes & receptie arrangementen
  • Alleen de beste ingrediënten en ambachtelijk gemaakt;
  • Gespecialiseerd in cheesecakes, blondie’s en appeltaarten, maar voor u breiden wij onze specialisatie graag uit!
  • Speciaal voor horeca gelegenheden: restaurants, koffiezaken, hotels, café’s etc.;
  • Op te halen bij onze makkelijk te bereiken locatie in Amsterdam Noord of bij u te bezorgen;
  • Vanaf 100 taarten per maand.

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.