Wij bezorgen een heerlijk ontbijt bij u in Amsterdam!

Start de ochtend goed met een gezond ontbijt van Quichekeurig! Wij verzorgen ontbijtservice die volledig is afgestemd op uw evenement. Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke bespreking waarbij u de beste kant van uw bedrijf wilt laten zien? Een vroege workshop voor uw medewerkers die u energiek wilt beginnen? Kies dan voor onze heerlijk gezonde en luxe belegde broodjes met verse ingrediënten!

Het ontbijt stemmen wij geheel af op uw evenement en uw wensen. Naast onze heerlijke belegde broodjes kunt u ook kiezen uit drankjes en indien gewenst leveren wij ook het serviesgoed. Wij bereiden alles tot in de puntjes voor op onze locatie in Amsterdam Noord en  vervolgens bezorgen wij het ontbijt bij u op locatie op het afgesproken tijdstip.

Niet zeker wat voor ontbijt bij uw evenement past? Wij adviseren u graag! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van catering kunnen wij u op basis van uw wensen en budget precies vertellen wat voor ontbijt het beste bij uw evenement past.

Contact

Onze ontbijtcatering uitgelegd

  • Stel zelf uw ontbijt wensen samen
  • U kunt ook uw drankjes door ons laten verzorgen
  • Ontbijt serveren wij tussen 07.00 en 10.00 uur
  • Wij bezorgen in Amsterdam
  • Minimaal 20 personen

Passie voor goed eten

Bij Quichekeurig draait alles om goed eten. Daarom maken wij enkel gebruik van dagverse producten en eerlijke ingrediënten om onze heerlijke belegde broodjes en andere versnaperingen te bereiden. Maak van uw evenement een daverend succes met de heerlijke gerechtjes en professionele service van Quichekeurig! Wij zorgen er met onze ontbijtservice voor dat uw ontbijt tot in de puntjes verzorgd is en u er verder geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u zich tijdens uw evenement volledig op uw deelnemers en de inhoud van uw presentatie of workshop focussen. Als u wilt kunnen wij bovendien ook de lunchcatering voor u verzorgen of voor later op de dag borrelhapjes leveren.

Meer weten over onze ontbijtservice?

Vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op om uw wensen te bespreken.
Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Liever direct telefonisch contact? Bel ons dan tijdens kantooruren via 020 644 14 51.
Voor last minute mogelijkheden kunt u contact opnemen met Marc op 06-17838069 of Hester op 06-24201394.

Ontbijt laten bezorgen

Vul uw contactgegevens in en we bellen u z.s.m.